köszöntő

Bekapcsolom az ipodot, bár van egy régi hungáriamagnóm is a szobámban, talán mert szeretem a zenét. Kiülök a tetőre és csak nézem a csillagokat. Kispál is velem van. Ketten vagyunk egyedül. Kicsit tovább megyek, leugrom. Zuhanva fotózom azt amit senki sem vesz észre, pedig szép és egyszerű. Esténként futok és amikor a fűhöz érek csak rá gondolok. Ő rá, hogy szerettem.. otthon elmondom neki is, aztán még 3szor. Lefekszem, veszek egy mély lélegzetet és úgy ezerév múlva kifújom. Így működök, így vagyok, szabadidőmben szerelmes. Innentől egy szebb világot álmodok a nehezebb sorsúaknak. Közben elgondolkozom rajtad.. Meg akarlak ismerni.. mert tudni akarom mire vágysz és miért élsz? Nem érdekel hány éves vagy.. azt akarom tudni, megkockáztatod-e, hogy őrültnek tűnj szerelmedért, álmaidért és azért a kalandért, hogy életben vagy. Azt akarom tudni, elérted-e már fájdalmaid és az élet csalódásait? Azt akarom tudni, hogy elfogadod-e fájdalmadat anélkül, hogy elrejtenéd. Azt akarom tudni, hogy tudsz-e vadul táncolni a sötétben, eksztázistól részegülve. Hűséges vagy? nem érdekel.. mert azt akarom tudni, hogy mersz-e másnak csalódást okozni, hogy hű maradj önmagadhoz. Azt akarom tudni, hogy látod-e a szépséget akkor is, ha nem minden nap pompázik. Hogy tudod-e Isten jelenlétéből meríteni életed? Azt akarom tudni, hogy tudsz kudarcaiddal együtt élni és a tetőn állva a csillagok felé kiáltani: Nem érdekel hol élsz és mennyi pénzed van, elindulok! Azt akarom tudni, hogy mi adna neked ehhez erőt belülről, amikor kint már minden másnak vége van. Nem fog zavarni, hogy nem tudod ki vagyok.. csak válaszolj, mert én sem ismerem a végtelen lehetőségeit és magyarázatait arra, hogy miért is nincsenek magyarázatai. És így lett a jövőképem, valaki másfalán zölddel bekeretezve..

03.09.08

2008.03.09. 19:39 hasy

március 9.
ma van a népszavazás?
igen igen igen, ma van.

vizitdíj: szerintem 300. már egyszer kifejtettem ezt egy olyan 2hete a blogban keresd vissza vagy tessék visszakereseni, ha esetleg a királynő is olvasná. mértne?!
szóval még mindig 300, nem tudom, hogy hányan és milyen arányban vannak azok akiknek ez annyira megterhelő, ha a befolyt összeg jelentéktelen akkor persze, hogy IGEN-re voksolnék. Abban az esetben, ha az összeget az egészségügyfejlesztésére költenék akkor egyértelmű NEM-lenne. De így, hogy arra költik, hogy páncélszekrényt vegyenek belőle szegény nincsteleneknek használatra, az nem kell. tehát Igen kell.

tandíj: egyértelmű, az adónkból már sokszor kifizettük, az ezért járó összeget ill. az erre fordítandó összeget, mondjuk ez így van a vizitdíjnál is, hogy 2x fizetünk? hát ha még jó lenne akkor fizetnénk 2x vagy akár 3x, de nem ez nem jobb. ez bal, ez a bal. a kormány, az ország és a társadalom érdeke, hogy a híresen éleseszű magyardiákokat tanítassa, 'kiképezze'-ami elég csúnya szó. De így az igazán jó helyekre majd csak igazán vagyonosak pályázhatnak majd.

napidíj-ágydíj: szegény szerencsétlen beteg, azért ennyit biztosíhatnának szegénynek, hogy ingyen feküdjön-legalább a felépüléséig. a tandíjjal egyetemben ismét egyértelmű IGEN.

ez most nekem kicsit olyan mint a toto. igen v. nem? és még abban is hasonlít, hogy nem nyersz ha elsöprő 3igen, alig fog valami változni. ha esetleg nyerne vagy megszorítaná a nemek az igeneket akkor idebetonozódnának a gy.ferkóék aztán éjjenek az oroszgázvezetékek. demokrácia??? ezt hívják demokráciának. mi is lenne az, hát, hogy valami köze van a népnek is a dolgokhoz és vannak egyenlő és nem make differentelő másnéven differenciáló törvények. mindenkire ugyanannyira érvényes minden törvény? háát nem így látom, na, de nem is a törvények. kiforgatják a társadalmat, akik fennt ülnek leköpnek és lopnak-egyszerűen röviden. nincs mit tenni azért kicsit magunknak köszönhetjük, hogy 40évig harcolunk a 'kommunisták' ellen magyarországon. rendszerváltás: legnagyobb öröm és boldogság volt mindenki számára és 18év alatt 3x megnyertük nekik ismét a választást. grat. ááá felesleges politizálnom bocsánat, úgyse értek hozzá, csak ezt már a hülye is látja, hallja, érzi, hogy mi történik itt. vagy mi nem!

mise. ebéd. foci. ennyi. és itt elég is. láttam szépeket. szerelmes. eltalál a szerelem nyila:) eltalál, nem csoda, hogy nyíl mert annyira tud fájni főleg, ha már kiakarod szedni, akkor nagyon kell vigyáznod, hogy ne törjön beléd, mert onnan már soha nem fogja kiszedni. Őt. De lehet, hogy magától elmegy onnan, de full:) hiába, mert ugyanaztfogod érezni mint amikor még benne volt. NE törd bele. Lehetne egy szerelem szivacsa... rádtapad, ha leakar esni leesik és még felis töröl maga után. ez hiú ábránd, de úgy érzem, hogy néha akkora Losser vagyok, hogy a nyílból szivacsot csinálok. készítek.

https://youtube.com/watch?v=8WTJ2tGhJl4

eredményes népszavazás. na kíváncsi vagyok mi lesz holnap. bemegyek a bizti kedvéért narancs polóban.-5900+tippmixen:P

német tanulás kéne, de most tényleg ilyenek, hogy leányvállalat minek? elveszi minden motivációm és úgyse marad meg, na sebaj. lényeg, hogy hetihetes. 22.10kor. addig relax. utána megnézem a disturbiát és, ha méggyökerebb akarok lenni akkor utána PS2-zök a L'ecso-val amit tegnap kaptam unokahúgomtól. fejlődés. előre.
 
'bohócok vagyunk és mind belehalunk'...dúdold.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hasy.blog.hu/api/trackback/id/tr34372995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsóóf 2008.03.10. 12:34:59

nagyon szeretlek hasym:P
milyen volt a disturbia ?(lecsó)?:)
puszi
süti beállítások módosítása