köszöntő

Bekapcsolom az ipodot, bár van egy régi hungáriamagnóm is a szobámban, talán mert szeretem a zenét. Kiülök a tetőre és csak nézem a csillagokat. Kispál is velem van. Ketten vagyunk egyedül. Kicsit tovább megyek, leugrom. Zuhanva fotózom azt amit senki sem vesz észre, pedig szép és egyszerű. Esténként futok és amikor a fűhöz érek csak rá gondolok. Ő rá, hogy szerettem.. otthon elmondom neki is, aztán még 3szor. Lefekszem, veszek egy mély lélegzetet és úgy ezerév múlva kifújom. Így működök, így vagyok, szabadidőmben szerelmes. Innentől egy szebb világot álmodok a nehezebb sorsúaknak. Közben elgondolkozom rajtad.. Meg akarlak ismerni.. mert tudni akarom mire vágysz és miért élsz? Nem érdekel hány éves vagy.. azt akarom tudni, megkockáztatod-e, hogy őrültnek tűnj szerelmedért, álmaidért és azért a kalandért, hogy életben vagy. Azt akarom tudni, elérted-e már fájdalmaid és az élet csalódásait? Azt akarom tudni, hogy elfogadod-e fájdalmadat anélkül, hogy elrejtenéd. Azt akarom tudni, hogy tudsz-e vadul táncolni a sötétben, eksztázistól részegülve. Hűséges vagy? nem érdekel.. mert azt akarom tudni, hogy mersz-e másnak csalódást okozni, hogy hű maradj önmagadhoz. Azt akarom tudni, hogy látod-e a szépséget akkor is, ha nem minden nap pompázik. Hogy tudod-e Isten jelenlétéből meríteni életed? Azt akarom tudni, hogy tudsz kudarcaiddal együtt élni és a tetőn állva a csillagok felé kiáltani: Nem érdekel hol élsz és mennyi pénzed van, elindulok! Azt akarom tudni, hogy mi adna neked ehhez erőt belülről, amikor kint már minden másnak vége van. Nem fog zavarni, hogy nem tudod ki vagyok.. csak válaszolj, mert én sem ismerem a végtelen lehetőségeit és magyarázatait arra, hogy miért is nincsenek magyarázatai. És így lett a jövőképem, valaki másfalán zölddel bekeretezve..

03.25.08

2008.03.26. 14:59 hasy

kedd és egyben a szünet utolsó napja.
rengeteg probléma halmozódott fel a szünetben és habár kis részét az életemnek, de gyökeresen megváltoztatta. ennek ellenére nyugtázom örömmel, hogy túléltem a megpróbáltatások 50%át a többin még rágódok vagy éppenséggel rajtam rágódik, netem továbbra sincs, de találtam egy kevésbé jó cserébe kellően szar megoldást-a sulikönyvtárt. még1 enneagram-könyvet is kikölcsönöztem... elfajulok.

elfajulok-:) háát igyekszem más lenni, mindenkinek igyekeznie kéne másnak lenni, de eleve mindenki más. akkor, hogy is kéne érteni ezt. talán, hogy NE legyél Szürke. annak ellenére, hogy a szürke jó szín és passzol mindenhez-ne akarj másokhoz passzolni.

-csak a döglött hal úszik az árral-ugye.ugye. ezzel a mondattal élek féléve:)

11körülig aludtam, megint sms-re ébredtem, aztán megint arra végül az sms hiány ébresztett 11kor-akkor vettem észre, hogy nem alvás miatt szuszogok, hanem mert megint 'megfojt' a fülhallgató.

...elmentem andráással és norbival edzeni, kis izomláz van a combomba, de minden mást túléltem és reményeim szerint ez se lesz szövődményes.

utána babzsákos-beszélgetős nap egészen 5ig amikor is már a csillaghegyi HÉV-megállóban álltam egy majdnem árpádos lánnyal. végülis mégsem az volt. upsz.
megettem vagy 6töltött káposztát és ennyi kilo kenyeret-3elefántji zserbóval és egy tehén-nyi tejjel+baracklével-elis lepte a gyomromat, de ilyen kellemesen ellepte. Olyasmi volt mintha megettem volna egy csomó töltöttkáposztát-kenyérrel-tejjel-baracklével-zserbóval-+egyébsütikkel. estig gondolkoztam a szokásos semmin és az ezen belüli új fejleményeken, aztán mentem apával a hírtv-be.

A kedves sminkes néni nagyon aranyosan megkérdezte, hogy mikor leszek adásban, gondolkoztam valami frappáns válaszon, de semmi nem jutott eszembe a púderfüsttől és a meglepettségtől. najo talán a második jobban zavart. aztán végülis mégse most indult be a Tv-s karrierem. amúgyisapiszerint ez czigány élet. 'kijött a híradósfószer-ez ilyen félig ember-csak deréktól fölfelé... kijött.-és felül ünneplős alul meg ilyen szakadt. 2világ találkozott derékmagasságban...'

Este gitározott api és énekeltünk egy kicsit a mutt. meg a kicsik távollétében. ilyen nyugisfeeling volt minden. annak ellenére, hogy legalább 1000poirotba kezdtünk bele, de végülis maradt az éneklés. ami jobban belegondolva nagyonis jó volt. beatles-&iLoveHeR._ez volt a legszebb talán. kicsit telefonálgattam-közben fogatmostam végül azzal a tudattal aludtam el, hogy holnap suli de előtte majd lekell fejtenem a nyakamból a fülhallgatóm. ami megsúgom:-ott fog maradni.

:)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hasy.blog.hu/api/trackback/id/tr49397637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marika 2008.03.29. 22:01:28

Átment az előző üzenetem?
Pusz
süti beállítások módosítása