köszöntő

Bekapcsolom az ipodot, bár van egy régi hungáriamagnóm is a szobámban, talán mert szeretem a zenét. Kiülök a tetőre és csak nézem a csillagokat. Kispál is velem van. Ketten vagyunk egyedül. Kicsit tovább megyek, leugrom. Zuhanva fotózom azt amit senki sem vesz észre, pedig szép és egyszerű. Esténként futok és amikor a fűhöz érek csak rá gondolok. Ő rá, hogy szerettem.. otthon elmondom neki is, aztán még 3szor. Lefekszem, veszek egy mély lélegzetet és úgy ezerév múlva kifújom. Így működök, így vagyok, szabadidőmben szerelmes. Innentől egy szebb világot álmodok a nehezebb sorsúaknak. Közben elgondolkozom rajtad.. Meg akarlak ismerni.. mert tudni akarom mire vágysz és miért élsz? Nem érdekel hány éves vagy.. azt akarom tudni, megkockáztatod-e, hogy őrültnek tűnj szerelmedért, álmaidért és azért a kalandért, hogy életben vagy. Azt akarom tudni, elérted-e már fájdalmaid és az élet csalódásait? Azt akarom tudni, hogy elfogadod-e fájdalmadat anélkül, hogy elrejtenéd. Azt akarom tudni, hogy tudsz-e vadul táncolni a sötétben, eksztázistól részegülve. Hűséges vagy? nem érdekel.. mert azt akarom tudni, hogy mersz-e másnak csalódást okozni, hogy hű maradj önmagadhoz. Azt akarom tudni, hogy látod-e a szépséget akkor is, ha nem minden nap pompázik. Hogy tudod-e Isten jelenlétéből meríteni életed? Azt akarom tudni, hogy tudsz kudarcaiddal együtt élni és a tetőn állva a csillagok felé kiáltani: Nem érdekel hol élsz és mennyi pénzed van, elindulok! Azt akarom tudni, hogy mi adna neked ehhez erőt belülről, amikor kint már minden másnak vége van. Nem fog zavarni, hogy nem tudod ki vagyok.. csak válaszolj, mert én sem ismerem a végtelen lehetőségeit és magyarázatait arra, hogy miért is nincsenek magyarázatai. És így lett a jövőképem, valaki másfalán zölddel bekeretezve..

04.18.08

2008.04.18. 18:06 hasy

kómásan kezdtem a reggelt, áron meg a svéd még teljesen ott voltak. az áron 2részes pizsomában amit sötétben lehet csak átvenni, (a svéddel boxerban voltunk). lehet megfeküdte a hasamat a csáprágótündérkapszula, de nem törődtem vele. ők se. rezzenéstelen arccal mentünk be a 3.órára, mert ugye ehhez a 700m megtételéhez gyalog kikellett pihennünk magunkat az esti FIFA-zás bóól. persze, hogy tesire mentünk be. végre jó volt a foci és tolhattuk 5-5ellen és végre nagyon ment. névnélkül spengler a. tanárúrnak adtam egy-két kötényt névnapjára és ezúton boldog névnapot, mert azt meg elfelejtettem. száradtizzadtan ültünk végig még egy matekórát logikai feladatokkal és egy nem lehet tudni, hogy vallásos-e mezei tanárúrral, aztán magyarórán tokiodriftet néztünk, de közbe már írogattam a gondolataimat amit a wc-irodalom könyvbe szánok.

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?- de tényleg..

quimby-mostmúlikpontosan-t hallgatok épp. még mindig tetszik.

hasii!! mért van, hogy semmit se csinálunk a petivel és egymás szemébe nézünk és semmi nem történik és jajj már és vége!?? most mit csináljak:( olyan kevés vagyok ehhez:'(-by XY kislány.
-  :)   hát ezt dobta ki nekem a probléma megoldó gép a mai sorsoláson...
A szerelem nem csak abból áll, hogy egymás szemébe bámulunk, hanem abból is, hogy együtt nézünk ugyanabba az irányba.. akkor már van egy új progitok is. dontworry. és lehet, hogy tényleg csak egy ember vagy ezen a világon, de valakinek te jelented a világot. igen azt is.

tehát megint nem segítettem semmit, csak mondtam egy baromságot. talán csókold meg.

olvasott a zsófi BRAVO-t (amit nem szokott olvasni, csak bnőjéé). olyat látott benne, hogy csajoknak pasizás tutitippek 100% szerelem szex krumplileves. legeslegelső pont az volt, hogy soha ne mosolyogj... na ilyet ne. hát igazából, ha a mosolyod ilyen gollam szinten van akkor tényleg ne mosolyogj, de akkor mást se. szóval tényleg képesek voltak ilyet leírni. igazából szerény véleményem szerint nincs annál szebb dolog, mint amikor mosolyog valaki. mondjuk egy lány. de volt még olyan is, hogy magassarkú kiemeli a lábad. kiemeli! érted. dejó lesz neked, ha kiemelt lábad lesz. húhúú. szóval nee. ezt se. szörnyű. múltkor láttam egy takaros30évesnénit és háromszor elesett a kígyóbőr magassarkú csizmájába 1csiganyálnyi területen. voltak még pontok: takard a rondafejed smink alá és egy kacsintófej. háát basszus. minden bravo olvasó rondafejű akkor miért adnak tükröt ajándékba az újság mellé. de most tényleg, hogy írhatnak ilyet. amúgy nem kell smink se. alapozó szempilla és ennyi. nem kell nyakrózsaszínező és orrnyereglazítóvörösiszap. persze ezeket mind felveheti még egy miniszoknya mellé és akkor tutkó lesz a collection, mert mindenki ezt hordja és ezzel aztán1000pasit fellehet szedni a bankban, esetleg a nyugatialuljáróban (ezek 1csak helyen). bármilyen hülyebuták a fiúk 90%a, akkor is. leeshetne már a csajoknak, lányoknak és fiatalos80évesnéniknek melltartó nélkül, hogy ha azt a 90%ot akarják megcélozni egy rosszabb élet reményében akkor hajrá. ha a 10re hajtanak akkor nagyon nem ez. persze tisztelet a kivételnek, mert vannak nagyon aranyos ilyen lányok, és vannak nagyon aranyos ilyen fiúk(mármint nem a miniszoknya magassarkú smink összeállítással-az megint egy másik). +ez csak az én véleményem. meg talán még 1.5millió emberé budapesten. káromkodnak isznak cigiznek drogoznak és gonoszak is tudnak lenni ezekbe a cuccokba amikbe senkisem érzi jól magát. elmegy teázni vagy szolídan nem túl sokáig bulizni (néhanéha kivétel) beszélgetnek is közben értelmes dolgokról, felveszik a nem ronda, de kényelmes ruhájukat és keveset vagy egyáltalán nem isznak, eljárnak edzeni a levegőre és néha biciklivel vagy gyalogteszik meg azt az 50m szükséges útat. szerintem talán ők azok akik jobban csinálják. és ők azok, akik nem akarják nagyon hagyni, hogy saját magunkat kinyírjuk. nagyon. jó bulizást!

suli után 'segítettem' zsófinak a töri esszékbe és elmentem edzeni cickóra meg bicóra. szaunáztam. gőőzölögtem. pisiltem. zuhanyoztam. átöltöztem. blogotírtam. enniakarok...

este ZP szolídan. sétálva és nem ivva füstmentesen. talán megmentek egy bálnát, ha kéri.
30Y lesz. szeretem, de sajna nem jönnek csomóan és én se végig tervezem és még a fófa sem jön:( sebaj, majd bepótoljuk egy morcheeba koncerttel. szeressük azt is.

. megjöttem:)
iszonyat jó volt(böbiisottvolt:), de sajna hiányzott a fóf mert nem engedték el, de még mások is hiányoztak persze. ő(k) is nagyon. sacival annával annabarátjával meg annabarátjánakabátyjával jöttünk haza és tök jófejek voltak. de az egész nem ért semmit így mert az van, hogy baj van megint. és jajj nekem, mert mellettem ki tudna boldog lenni?! elegem van magamból:( néha. de csak vele vagyok ilyen amúgy meg szerintem szeretni is lehet. vagy hát franc tudja:( nem ittam és nem is cigiztem:P húú de laza mi!! háát nem is fogok, nem csak a sztrájk miatt, de amúgy is.

a sztrájkról:
szerintem atomfasza volt. kezdjük azzal, hogy 3.órára mentünk be, ami azért már jóval elviselhetőbb. mindenki mosolygott, kevesen voltak az utcán. tök sokan sétáltak(amit máskor is megtehetnének-és erre reméljük most páran rá is jöttek-pl. ÉN, mert gyalogolok mostantól suliba, mert 10perc alatt bennt vagyok.) és nagyon sokan pattantak bringára ami tök pozitív, kevesen voltunk a városban és ittott megnőtt a szimpatikusréteg sűrűsége. szóval élveztem az egész helyzetet és csinálhatnának még ilyet néha. persze a 4-6os meg ilyenek járhatnának ritkán, de az olyanok amik ilyen max 1km-re vannak azok mind fölösek, mert tök kényelmesen le lehet sétálni vagy környezetbarátközlekedésieszközölni.     jóéjszakát

a ZPről bővebben talán már ideillik:
hát elindultam apival meg 3lánnyal a ZPbe ahol legnagyobb reményeim szerint összefutok 1 azaz egy sacival és legalább ennyi annával. kívánságom túlteljesítődött ezért egy danival lett megtoldva. akiről utólag kiderült, hogy hajrá real madrid és az ő hobbija az én hobbim. csak kár h szereti a macskáját. én nem szeretem a macskámat. igaz, hogy nincs, de ha lenne se szeretném. bementünk egy később elvesztett vilmossal mondhatni szemelőlvesztett de igazából mell előtt vesztett lett "szegény". azért ott sem lehetett rossz. bizti nem direkt veszett el. a konci kis késéssel elis kezdődött. első 10percben ülős beszélgetős majd 15másodperc alatt elsősorba beverekedős és tombolós lett egészen a koncert végéig. a böbi is ott volt mellettem. az anna a nyakamban egyszer. a saci meg összevissza lobogtatta a haját és a hajakról még annyit, hogy az olykor elém lépett raszta hajának a felét sikerült lelegelnem szóval most szőrcsomókat köpdösök. nagyon nagyon nagyon jó volt. igaz, hogy ami utána jött az fele annyit sem ért mint minden ami a világon örömet okozott volna rajta kívül. kocsival mentem haza. kocsival mentem haza; egy új swiftel egy "új baráttal" a dani nevű újbarátom bátyjával. de itt a dani már régi barát is lehetett volna. szóval velük meg a 2lánnyal a sacival meg az annával akinek gyógyszertől sebes a szája és nem a titanic ütötte el... ennyi

az első szerelem soha nem múlik el, de mindig véget ér.

vége.




 





2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hasy.blog.hu/api/trackback/id/tr36431810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2en!! 2008.04.19. 00:24:24

fel a fejjel mert mi szeretünk barátosságból. a kedvenc blogunk:) puxx

sancii 2008.04.20. 22:27:03

csáó egy zp bejegyzés külön kérnékk:)köszönöm.még mindig jó olvasgatni;)pussz mizzujs?
süti beállítások módosítása