köszöntő

Bekapcsolom az ipodot, bár van egy régi hungáriamagnóm is a szobámban, talán mert szeretem a zenét. Kiülök a tetőre és csak nézem a csillagokat. Kispál is velem van. Ketten vagyunk egyedül. Kicsit tovább megyek, leugrom. Zuhanva fotózom azt amit senki sem vesz észre, pedig szép és egyszerű. Esténként futok és amikor a fűhöz érek csak rá gondolok. Ő rá, hogy szerettem.. otthon elmondom neki is, aztán még 3szor. Lefekszem, veszek egy mély lélegzetet és úgy ezerév múlva kifújom. Így működök, így vagyok, szabadidőmben szerelmes. Innentől egy szebb világot álmodok a nehezebb sorsúaknak. Közben elgondolkozom rajtad.. Meg akarlak ismerni.. mert tudni akarom mire vágysz és miért élsz? Nem érdekel hány éves vagy.. azt akarom tudni, megkockáztatod-e, hogy őrültnek tűnj szerelmedért, álmaidért és azért a kalandért, hogy életben vagy. Azt akarom tudni, elérted-e már fájdalmaid és az élet csalódásait? Azt akarom tudni, hogy elfogadod-e fájdalmadat anélkül, hogy elrejtenéd. Azt akarom tudni, hogy tudsz-e vadul táncolni a sötétben, eksztázistól részegülve. Hűséges vagy? nem érdekel.. mert azt akarom tudni, hogy mersz-e másnak csalódást okozni, hogy hű maradj önmagadhoz. Azt akarom tudni, hogy látod-e a szépséget akkor is, ha nem minden nap pompázik. Hogy tudod-e Isten jelenlétéből meríteni életed? Azt akarom tudni, hogy tudsz kudarcaiddal együtt élni és a tetőn állva a csillagok felé kiáltani: Nem érdekel hol élsz és mennyi pénzed van, elindulok! Azt akarom tudni, hogy mi adna neked ehhez erőt belülről, amikor kint már minden másnak vége van. Nem fog zavarni, hogy nem tudod ki vagyok.. csak válaszolj, mert én sem ismerem a végtelen lehetőségeit és magyarázatait arra, hogy miért is nincsenek magyarázatai. És így lett a jövőképem, valaki másfalán zölddel bekeretezve..

04.22.08

2008.04.22. 22:31 hasy

Egyszer vettem neki még anno egy virágot, hogy pontos legyek egy igazi orgonát. Azt hiszem eredetit, mert a néni aki árulta roppant jószándékúnak tűnt, lehet, hogy nem is volt gonosz-amit a virág+gyökér sokalló árából gondoltam. Gyökér nélkül olcsóbb és hamarabb meghal-milyen érdekes... csak úgy szimplán vettem, semmilyen alkalomhoz nem fűzödött. aranyosságból vettem. Ez a bizonyos virág már 2hete élesztődik a fürdőszobámban-ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy a csapban van amiben meg víz van és rá van irányítva egy gyenge 40W-os lámpa, mert ugye kell a fény. Fotoszintetizál. Eddig még bírta mellettem de már nagyon meghallni látszik és mindig mondta,hogy ezt is annyira szereti bennem:) h nem adom fel! soha! & azt elviszem neki meg viszek egy kislapátot ilyen homokozósat és elássuk egy olyan helyre ahonnan egyszer téptünk egy tulipánt kb 1hete...  ez volt a terv reggelre:(

így akartam, de helyette valaki végleg végett vetett a lilavirágunk életének:( ezért aztán vettem egy új tulipánt amit 5:58körül beékeltünk a régihelyétől 2lépésnyire.
-korai romantika és nem a barokk, mi az?! hát ez. ez volt az. tetszett. nem volt művészi, de legalább utaztunk 3x is a 165ös buszon, mert hogy körbe-körbe. Igaz mindig jött egy ismerős. Ez always(=mindig, csak azért nem akartam, mert akkor szóismétlés. érteed ugye?!) szóval always:) rossz amikor találkozol valaki régi cimbivel vagy cimbórával vagy a régi szomszédnénivel. Annyi mesélni valód lenne, csak nem neki ezért elhangzanak a monoton kérdések 1perc20másodpercben. Például: Hogy tetszik lenni nem érdekes? vagy Mi van a Józsibácsival?! -meghalt. upsz. Esetleg hasonlók. Aztán marad a semmi még 3perc40másodpercig, mert hogy feltettük, hogy 5perces az 'együttlét'. A kitöltendő időben kedvesen mosolygunk egymásra. Akár 3an is lehetünk akkor sem változik a helyzet. Mindenki mosolyogva továbbra is keresi azt a kérdést amivel a lehető legtöbbet ellehet húzni egy unalmas rokon unalmas betegségéről, hobbijáról, iskolájáról. Esetünkben mind2fél a másikra vár, hogy márcsak 40másodperc... kezdje már el a család többi tagjának küldeni az üdvözleteket. Igaz általában fingjasincs, hogy ki is lehet még az ő családjában. Névre/ne adj Isten nevekre pláne nem emlékszik. Kinyílik az ajtó és mindketten megkönnyebbülve távoztok egy egy sóhajtással és ilyenkor jóérzés ázni az esőben 1percig. Legalábbis jobb mint a buszon. Könnyebb.

Gondolom te sem szereted az ilyen helyzeteket. Ilyen 'atrocításokra' kéne kitalálni megoldásokat. Több választási lehetőséggel. Mondjuk:
-lelövöd egy szigonypuskával
-lelövöd egy másik fajta szigonypuskával
-lelövöd magadat
-lelövöd mindkettőtöket... ezek voltak az alternatív módszerek.
-nem ismered fel. vagy nagyon úgy teszel. (pedig az iwiw-en az ismerősöd)
-elmutogatod, hogy amiótta nem láttad megnémultál. mert meglőttek. persze, hogy szigonypuskával-feltéve, ha eltudod mutogatni.
-hátha mindketten nézitek a barátokköztöttetet, mert erről 4800résznyit végig tudtok pofázni.
-megkéred, hogy simogassa meg a keresztesviperádat, persze ez csak akkor jó, ha van keresztes vipárád és nállad is van. (és megis simogatná)
-ha nem simogatná meg akkor a viperádat kéred meg, hogy simogassa meg. nyaka köré tekeri a lányokat.
-vagy egyszerűen nem kockáztatod meg az ilyen találkozásokat és inkább nem használsz BKV-t, mint a biciklisek akiket 8körül láttunk. sokan voltak. lehet, hogy a critical mass vége. lemaradtak. kétvillamos megállót és ugyancsak 2napot 2keréken. hehe.

ugye tudod mivel ölöd meg a nagykékelefántot?!
nagykékelefántölőpuskával.
és ugye azt is tudod, hogy mivel ölöd meg a nagysárgaelefántot?!
addig ütöd amíg nem lesz kék és akkor lelövöd a nagykékelefántölőpuskával.

kicsit idegesen mentem be suliba, mivel nem használtam ezeket a praktikákat. a saját praktikáimat. mondjuk szerintem a béresalexandra sem eszi meg azt a sok szart amit másokkal etet. és a meki president sem egy kövér állat. pedig bigmeki lehetne.
az iskolában (szerintem így még nem is írtam le...) nem történt semmi érdemleges.
ének helyett kondiztam egyet közben andorral megbeszéltük a tehetetlen bunkók életvitelét 30-40lebegőülés közben. és még az is kiderült, hogy ugyanaz a matektanárunk aki épp nem egy tehetetlen bunkó. ő nagyon jó fej. igazi critical masses matektanár. pedig már nem fiatal körülbelül 66éves. de talán pont ennyi. 2008-1942. 

ha a sírokon fordítva írod a számokat akkor abból az egyenletből megkapod, hogy mennyit élt... dejóó:)
Lakatos Emese
(1897-1969)
élt: 1969-1897évet. köszönjük emese. van jobb ötletünk. a budapest bank ezentúl garantálja az örök életet ügyfelei számára. plusz elutazhatnak 10napra bárhova. sőt nem is 10napra egy egész hétre...

délután nagyrészét beszélgettük zsófival. a nagyrészét...

este elmentünk fuvolára vártam és közben játszottam a happythreefriendsel olyan a játék, hogy megpörgetsz egy ilyen 'friendsedet' egy körhintán aztán elengeded és különböző akadályokon szétloccsan. amíg megnem áll. a biztonság kedvéért választhatsz, hogy melyik figurát akarod széttrancsírozni a 3közül. Okos egyben intelligens készségefejlesztő logikai játék6éves kortól. tényleg. fél8igtartott az egész vérfürdő no meg a fuvola is.  hazakísértem... legalábbis a buszmegállóig aztán jöttem is haza a danival (igen a ZP-s danival-az anna danijával. dongatto) az ő kedvéért 3perccel meghosszabítottam a hazautat, aztán most itthon tanulok és közben nézem a pool chelseat amire félidő chelsea végén liverpoolt fogadtam. hajrá egyik aztán ne hagyd magad másik alapon.

talán még belefér, hogy megnézzem a tegnapi stanupcomedyket, mert nem nagyon tudtam koncentrálni igaz amire emlékszem az nem is volt olyan jó és csak nem a rosszat felejtettem el. szóval ennyi utána feküdés.

utólag kiderült, hogy nem volt időm.
ne aggódj. nembaj.



1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hasy.blog.hu/api/trackback/id/tr40437891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Levi 2008.04.23. 18:22:53

Lőd le:D kurvajó!!! Grat a gólodlhoz nagyon nagy volt:)
süti beállítások módosítása