köszöntő

Bekapcsolom az ipodot, bár van egy régi hungáriamagnóm is a szobámban, talán mert szeretem a zenét. Kiülök a tetőre és csak nézem a csillagokat. Kispál is velem van. Ketten vagyunk egyedül. Kicsit tovább megyek, leugrom. Zuhanva fotózom azt amit senki sem vesz észre, pedig szép és egyszerű. Esténként futok és amikor a fűhöz érek csak rá gondolok. Ő rá, hogy szerettem.. otthon elmondom neki is, aztán még 3szor. Lefekszem, veszek egy mély lélegzetet és úgy ezerév múlva kifújom. Így működök, így vagyok, szabadidőmben szerelmes. Innentől egy szebb világot álmodok a nehezebb sorsúaknak. Közben elgondolkozom rajtad.. Meg akarlak ismerni.. mert tudni akarom mire vágysz és miért élsz? Nem érdekel hány éves vagy.. azt akarom tudni, megkockáztatod-e, hogy őrültnek tűnj szerelmedért, álmaidért és azért a kalandért, hogy életben vagy. Azt akarom tudni, elérted-e már fájdalmaid és az élet csalódásait? Azt akarom tudni, hogy elfogadod-e fájdalmadat anélkül, hogy elrejtenéd. Azt akarom tudni, hogy tudsz-e vadul táncolni a sötétben, eksztázistól részegülve. Hűséges vagy? nem érdekel.. mert azt akarom tudni, hogy mersz-e másnak csalódást okozni, hogy hű maradj önmagadhoz. Azt akarom tudni, hogy látod-e a szépséget akkor is, ha nem minden nap pompázik. Hogy tudod-e Isten jelenlétéből meríteni életed? Azt akarom tudni, hogy tudsz kudarcaiddal együtt élni és a tetőn állva a csillagok felé kiáltani: Nem érdekel hol élsz és mennyi pénzed van, elindulok! Azt akarom tudni, hogy mi adna neked ehhez erőt belülről, amikor kint már minden másnak vége van. Nem fog zavarni, hogy nem tudod ki vagyok.. csak válaszolj, mert én sem ismerem a végtelen lehetőségeit és magyarázatait arra, hogy miért is nincsenek magyarázatai. És így lett a jövőképem, valaki másfalán zölddel bekeretezve..

03.01.08

2008.03.02. 00:26 hasy

300.nap
március1.napja

reggelrajzzsóófal.dejóvoltvele.
utána kozmetikázás, igen ő engem.:S:)
fáájt!-nem értem bárki csinálja dől a könny a szememből ilyen ellenreakcióképp vagy begörcsöl valamim a feszítéstől bezzeg a nők elmennek és semmi még hangot se adnak ki. háát én üvöltenék ha tehetném, ilyenkor felmerül a kérdés, hogy mért is csináltatom meg a szépség ááá egy hónap múlva úgyis ilyen lesz vagy akkor miért, pontosan nem tudom inkább addig járok amíg megnem felejtem ezt a talányt és, hogy mért nem divat a miteszer, de mondjuk szerintem ahogy fejlődik a büszkemagyartársadalmunk ez már van ahol divat vagy ilyen tetkók mellé miteszerekből alakított formákat fognak csinálni szimpatikus "ember"társaink. Olyan arcokat látok az utcán, mondjuk ők tudják, de anyukájuk az mit szól vagy mit szeretne szólni mert nem hiszem, hogy büszke vagy már ők is anyukák és apukák. áhh érdekes világ ez...

du. szarul volt az egész család meg énis de azért egy edzés ákyval belefért aztán vigasztalásos este és nagyon szarul voltam végig szinte egésznap. de azért nagyon jó volt... túljó! márcsak 309nap 2009ig. húú de várom a szilvesztert.

járkáltam kicsit a jégesőben, futottam kicsit a jégesőben. háát még is kiután?:) szóval polóban és egyzokniban a jégesőben futottam kb elég háborús hangulatom volt, de még élek, mondjuk az ilyen vicces történetekkel járó kevésbé vicces betegséget beszedtem.

visszafele sétálás közben észre vettem egy FIDESZ kampány plakátot, szerintem

a Fidesz megtalálta a magyar egészségügy problémáinak valódi forrását:) Azt gondolnánk, hogy pénzügyi problémák vannak, esetleg nem megfelelő a pénz elosztása, netán probléma sokaknak kifizetni az ellátás plusz költségeit,de plakátjain azonban rejtve megmutatja az igazi problémát. Az a helyzet, hogy a magyar egészségügyben fiatal és rosszul képzett szakemberek dolgoznak, aki azt sem tudják, miként lássanak hozzá a beteg problémáihoz, mert mi történik, ha elmegyünk a szemészetre a nehezen megszerzett beutalóval, és már kifizettük a 300at a szükséges vizitdíj gyanánt? Szépen végig olvassuk a táblát, illetve csak olvasnánk, mert rossz a szemünk. Sajnos már a piros vonal alatti számokat nem látjuk vagy csak suli kerülés végett folyamodtunk szemészhez. Ekkor már várnánk, hogy különböző lencsék segítségével felmérik, hogy milyen szemüvegre is van szükségünk. A kedves – egyébként jó kiállású – doktornő azonban nem volt ott ezen az órán az orvosi egyetemen mondjuk a SOTE-n, és ezért a nyakában lógó fonendoszkóppal hallgatja meg a szemünket. Az olyan tudományosnak tűnik. A probléma pedig máris nyilvánvalóvá válik. Szívverésünk csak nagyon halkan hallható a szemünkben, emiatt a rossz látásunk. Néhány értágító biztosan megoldja majd a gondot, minek ide szemüveg?!

persze elképzelhető, hogy egy ilyen jogsis helyen vagy valami hasonló állapotfelmérésen van a beteg, de az biztos, hogy a kampánymarketingcégeknek van mit fejlődniük a következő 5milliárdos népszavazásig. mennyünk svájcba. ott megvan oldva elösször népszavazás és utána döntik el, hogy úgyis csinálják e ahogy eltervezték, mondjuk ott van pénz mindenre. de most tényleg beszerelték a néniknek bácsiknak a páncélszekrényt. BRAVO, tényleg mértnem kapnak vállról indítható rakétát, hogy megtudják védeni magukat végülis az életük fontosabb, mint az értékeik, ezért is vannak szegények kórházban.


szóval én.
ma kihagytam a carbonfools+belga koncertet és még szomorú sem vagyok miatta:)

ja nyert a real 3-2! lesérült robben:( és kikapott a barCa. és ment a tippmix, 5pont!
 
ja és RIP. kulti, westbalkan és mokka. na meg az 1és2forint.


ja SZERETEM.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hasy.blog.hu/api/trackback/id/tr87361374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rumibori 2008.03.02. 15:52:42

jóezablog.értelmes. kultit meg bezárják úgy hogy még nem voltam ott ááá.

Logesz 2008.03.07. 01:03:42

háhá:D hmm:( mondtam h bezárják..

rézmüves judit 2008.04.08. 13:37:07

tök állat
süti beállítások módosítása