köszöntő

Bekapcsolom az ipodot, bár van egy régi hungáriamagnóm is a szobámban, talán mert szeretem a zenét. Kiülök a tetőre és csak nézem a csillagokat. Kispál is velem van. Ketten vagyunk egyedül. Kicsit tovább megyek, leugrom. Zuhanva fotózom azt amit senki sem vesz észre, pedig szép és egyszerű. Esténként futok és amikor a fűhöz érek csak rá gondolok. Ő rá, hogy szerettem.. otthon elmondom neki is, aztán még 3szor. Lefekszem, veszek egy mély lélegzetet és úgy ezerév múlva kifújom. Így működök, így vagyok, szabadidőmben szerelmes. Innentől egy szebb világot álmodok a nehezebb sorsúaknak. Közben elgondolkozom rajtad.. Meg akarlak ismerni.. mert tudni akarom mire vágysz és miért élsz? Nem érdekel hány éves vagy.. azt akarom tudni, megkockáztatod-e, hogy őrültnek tűnj szerelmedért, álmaidért és azért a kalandért, hogy életben vagy. Azt akarom tudni, elérted-e már fájdalmaid és az élet csalódásait? Azt akarom tudni, hogy elfogadod-e fájdalmadat anélkül, hogy elrejtenéd. Azt akarom tudni, hogy tudsz-e vadul táncolni a sötétben, eksztázistól részegülve. Hűséges vagy? nem érdekel.. mert azt akarom tudni, hogy mersz-e másnak csalódást okozni, hogy hű maradj önmagadhoz. Azt akarom tudni, hogy látod-e a szépséget akkor is, ha nem minden nap pompázik. Hogy tudod-e Isten jelenlétéből meríteni életed? Azt akarom tudni, hogy tudsz kudarcaiddal együtt élni és a tetőn állva a csillagok felé kiáltani: Nem érdekel hol élsz és mennyi pénzed van, elindulok! Azt akarom tudni, hogy mi adna neked ehhez erőt belülről, amikor kint már minden másnak vége van. Nem fog zavarni, hogy nem tudod ki vagyok.. csak válaszolj, mert én sem ismerem a végtelen lehetőségeit és magyarázatait arra, hogy miért is nincsenek magyarázatai. És így lett a jövőképem, valaki másfalán zölddel bekeretezve..

03.06.08

2008.03.07. 01:05 hasy

mozgAlmas 1nap, mint a többi, de annyi dolog mintha 1hét eseményeit sűrítettem volna be najo inkább fordulatokban gazdag volt:) igen ennek meglepő módon köze van a zsóófihoz és a stabil instabilitásunkhoz. nembaj. nopara. 'nem rohan az idő, csak sok a tenni való'

reggel7:10esTali 7:14kor, így a lehetséges 4perc30másodperc helyett 30másodpercig tartott és ezzel tulajdonképpen összefoglaltam reggeli találkozásunkat, de cserébe azt a 40másodpercet erősen mosolyogva és egyben gyengén integetve megvárta, amíg elfutottam a sárga igazából korántsem gyors (persze ilyenkor reggel nagyon annak tűnik nehogymá kényelmes legyen valami a reggelemből) villamos hátsó ajtajáig és sétáltam ezzel a lendülettel előre és a következő megállónál leszálltam, mert, hogy iskola!

ááá ne. szóval iskola. előre sétáltam, hogy aztán hátra sétálhassak (még mindig nem jöttem rá, hogy előre sétálás közben mi játszódott a fejembe). na de 'sétáljunk' tovább, mert messze még a napvége...iskola első órán 30percet késik a tanár, a második helyettesítés a 3.szintén a 4.helyettesítés a biztonság kedvéért az 5.nyelvtan belefért és a 6.matek is, na és itt kirajzolódott előttem az oktatás hibáinak az alapja, ma nem tanultam és érzésem szerint nem sokat fejlődtem az iskolában és még ha kellett volna akkor se írom le, hogy mi angolul a köldökzsínor amikor a hasat se tudom elsőre és másodikra...             így hát tulajdonképpen az egyetlen dolog amiért bementem  az iskolába az-az, hogy ne kapjak igazolatlant. már nagyon tervezem ezt a magántanulást jövőre és 16évesen érettségizni. ehhez IMO adott egy lendületet este.utánajárok.
elég.

tippmix>nemnyert, de most tudtam, hogy nem szabad sokért játszanom, mert 2x egymásután nem nyerek szóval kijöttem +ba(pluszba-mondjuk nem tudom mért írom ki, mert nem túl gyakran használom ezt tippmixes részben, hogy pluszban vagyok meg hasonló tévhitek, de így legalább erősközepes sejtésetek lesz, hogy a -ban maradtam az azt fogja jelenteni, hogy mínuszban maradtam)

tali. hazakísérés. edzés.:losimarciandrásZozjani. szolárium9percre.

szolárium, na ez elég fura dolog nekem még nem sikerült a kívánt barnaszínt elérnem vele csak leégtem pirosra aztán fehér. sebaj, pöttyöstúrórudicasting. ez rossz volt. és nem szeretem a szoláriumot, mert magadra nézel és olyan szánalmasan fest minden lábujjam erem és csontom az UVfényben. U-ndorító V-ilágítás.

otthongyorscuccledobálásasarokba. aztánImreatyabaráticsütörtök.:) nagyonjóók. csomó érdekes dolgot tanulok és írok fel egy kis papírra amira rajzolok kerekecske gombocskát és kedileket. vagy kerekecskéket és gombocskákat esetleg kedilekeket.

'ne várd el másoknak, hogy boldoggá tegyenek. tégy érte, hogy ők legyenek boldogok és akkor leled őszinte örömöd az életben-boldog leszel'

ti boldogok vagytok?
te boldog vagy?
igen mert szerelmes. nem mert szerelmes.
kisfiúkislány.

érdekes, hogy a boldogság is mennyire relatív. egy ember akkor boldog amikor örömét leli az életben? vagy a boldogság csak egy állapot amit semmi nem vált ki magában. egy reakció? kár ilyen hülyeségekbe belemenni, de ellehetne gondolkozni.

és ő mért boldog??-ezt hallottam ma egy kisgyerektől. szegény. nem önzetlenség egy kicsit? mért érdemli meg valaki jobban a boldogságot... nem érdemli meg és kész. leld örömöd más boldogságán. öröm-boldogság. tehát boldogságot meglehet tanulni.

önzeltenség volt e? önzetlenül nem lehet igazán szeretni erre rájöttem és mennyire igaz egy kapcsolatban kicsit se gondolhatsz magadra ő gondoljon rád és akkor mind2tökre vigyáz a másik vigyáz a boldogságára. és itt jön vissza az, hogy ne a másiktól várd el, hogy boldoggá tegyen-tedd őt boldoggá és te is boldog leszel az ő boldogásától.

najo bocsánat, nem okos próbálok lenni. csak mindig egy embernek próbálok segíteni.
nem énsem vagyok mindig boldog. köszönöm a kérdést (magamtól).

...leültünk a dunaparta egy borsodibivallyal ami kilett öntve misi luca meg a misibarátja, HÉVmegálló misi luca meg az én. hév luca meg én. jöttem visszafelé pomázról... 23:15ös hév egyedül.és történt valami...

lemerült az MP3lejátszóm. egyből.:'( zene nélkül immunins vagyok az emberekre. kell a zene nekem ilyen utazásokhoz különben gondolkozom. nagyon rossz, hogy ilyen hihetetlen agykapacítással bírok:D mert így 1000dolog cikázik az agyamban megállás nélkül nap mint nap. nem köszi anya nem akarok kirándulni... nem azt se akarok. csak hagyjatok egyedül. na most meg hová tűnt mindenki... látod és így tovább írhatom és most is csak 4sor kellett, hogy eljussak pomázról anyáig az agykapacításomon keresztül. erősen fázva hazaértem és...


áron üzenete:-kémia tz-re tanultál?
egynémetesüzenete:-németre...?

hasii:nem
hasii:nem

holnap nem megyek suliba mert első 2órán beteg vagyok.
szép álmokat. márcsak azért is mert légzésközbe is lehet fogyni mondjuk a teltovónőknek.


ja és else tudod képzelni mekkora aranybánya a vastagbeled a bélflóráknak...-k.r


ja 0-5:)
van ilyen svéd.


1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hasy.blog.hu/api/trackback/id/tr20369246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hello I love u 2008.03.07. 01:22:35

hali,a boldogságrol: sztem minden hangulat kérdése...attól függ mien kedved van.kedved van boldognak lenni?!:P
hogy a hangulat mitől függ...?nah,---
Am éjszakázni nem jó.. nem tom te hogy biirod..:?!.
Jók a blogok.. üdv, Áron
süti beállítások módosítása