köszöntő

Bekapcsolom az ipodot, bár van egy régi hungáriamagnóm is a szobámban, talán mert szeretem a zenét. Kiülök a tetőre és csak nézem a csillagokat. Kispál is velem van. Ketten vagyunk egyedül. Kicsit tovább megyek, leugrom. Zuhanva fotózom azt amit senki sem vesz észre, pedig szép és egyszerű. Esténként futok és amikor a fűhöz érek csak rá gondolok. Ő rá, hogy szerettem.. otthon elmondom neki is, aztán még 3szor. Lefekszem, veszek egy mély lélegzetet és úgy ezerév múlva kifújom. Így működök, így vagyok, szabadidőmben szerelmes. Innentől egy szebb világot álmodok a nehezebb sorsúaknak. Közben elgondolkozom rajtad.. Meg akarlak ismerni.. mert tudni akarom mire vágysz és miért élsz? Nem érdekel hány éves vagy.. azt akarom tudni, megkockáztatod-e, hogy őrültnek tűnj szerelmedért, álmaidért és azért a kalandért, hogy életben vagy. Azt akarom tudni, elérted-e már fájdalmaid és az élet csalódásait? Azt akarom tudni, hogy elfogadod-e fájdalmadat anélkül, hogy elrejtenéd. Azt akarom tudni, hogy tudsz-e vadul táncolni a sötétben, eksztázistól részegülve. Hűséges vagy? nem érdekel.. mert azt akarom tudni, hogy mersz-e másnak csalódást okozni, hogy hű maradj önmagadhoz. Azt akarom tudni, hogy látod-e a szépséget akkor is, ha nem minden nap pompázik. Hogy tudod-e Isten jelenlétéből meríteni életed? Azt akarom tudni, hogy tudsz kudarcaiddal együtt élni és a tetőn állva a csillagok felé kiáltani: Nem érdekel hol élsz és mennyi pénzed van, elindulok! Azt akarom tudni, hogy mi adna neked ehhez erőt belülről, amikor kint már minden másnak vége van. Nem fog zavarni, hogy nem tudod ki vagyok.. csak válaszolj, mert én sem ismerem a végtelen lehetőségeit és magyarázatait arra, hogy miért is nincsenek magyarázatai. És így lett a jövőképem, valaki másfalán zölddel bekeretezve..

03.10.08

2008.03.10. 21:48 hasy

visszatérve a tegnapra. azaz 03.09.vasárnapra, akkor hiányzik az elalvós része. a tegnapi előzetes program kiírás 22:10től hetihetes és disturbia na meg ps2 ebből lett egy hetihetes azt sikerült még, de a disturbiáról lemondtam (remélhetőleg még ma)-maradt a playstation-azért írom ki, mert a ps szót lehet, hogy még fogom használni. szóval játékgép. lényeg a lényeg, hogy elindultam jack sparow-val/vel a karibtengerkalózaiavilágvégén című/nevű (nem fogok mindig kétesélyes szavakkal írni, de így kedvedre behelyettesíthetsz, hogy melyiktől lesz roppantmód izgalmas/még izgalmasabb) és alig mentem át a 2. szobán már támadtak is 1000el, legalábbis ebben az esetben nem aludtam volna el 3x 5másodpercen belül. következő szoba-itt már mindjárt más mert jött egy kopasz de bezúztam a másodperc törtrésze alatt és megint elaludtam, arra ébredek 20másodperc múlva, hogy jacksparow (lehet, hogy 2r) ott áll, ahol hagytam, de sebaj háát ilyen kis kicsúszásra nem török meg... kb1óráig szórakoztam így aztán rájöttem, hogy 3szobán mentem eddig kábé át. fáradt voltam. szombatról vasárnapra virradóra 2 vasárnapról hétfőre 6órát aludtam és ma még edzettem is tehát káosz uralkodik:) ezt a virradórás részt nagyon szépen írtam.:)2smile egy sorban. azért ennyire nem szép.                                           bosszú&realizmus:(

reggel suli, angolóra késés, de előtte egy németnyelvű harc lángtanárnővel a teremben hagyott füzetekért. viszonylag szolíd kűzdelem után, már könyvekkel és füzettel a kezemben késtem, de ezt már mondtam. német óra-megírtam a szadi dogát. tipp:3. 3esélyes érteed???!:)  -ez ilyen tippmixes szakzsargon. esetleg toto. vagy inkább totos.

többi az meg ilyen helyettesítéses és 'rendes'(namármost-ilyennincs-mielőtt az a kis nézősereg aki még nem biztos elmeállapotomban és olvassa a blogom elpártolna) szóval nem rendes, de mégis eredetileg ránk úszított tanár tartotta. kis áronos kiküldős is volt.

sulej után egy milleres zsófi látogatás és tippmix felvevés és sok pusziadás. beteg-ezúton is jobbulást:D. megtippelte a toto meccseket, megint megszégyenítő módon jól és nem tudok rájönwhite_int_1.pngni, hogy hogy csinálja. egyébként tuti semmi köze nincs hozzá ezért találja el. én értek hozzá (szerintem:) és nem tudom, mert így nem rakok bele meglepetést. neki meg ezek nem nagyon okoznak nagy meglepetést esetleg egy 46-42es győzelem egy olasz meccsen. igen az ilyen meglepő lehet. és megkaptam(3.mondat egymásután 'meg'el. igen szeretem megrájent na meg majd kupálódok. praktizálok-lajk) ism. megkaptam a schindler listáját. csak 2cd re fér rá. tehát az van ráírva schindler listája 1-2:) eleinte kíváncsi voltam, hogy hogy a francba jönnek vissza a második részbe gondoltam ezt is elkúrják, valami számunkra még ismeretlen, de amúgy létező varázsitallal amitől újjáéledsz, de cserébe soha többet nem ehetsz répát és nem szedhetsz gyapotot. de igazából ez csak az első rész és nem jöttek vissza, hogy titokban répát és gyapotot egyenek.
nameg visszafele már kupaknélküli milleres és buszmegállóban pisilős. najo.

otthon után 1perccel tippmix-elmegy minden csak, hogy ne kelljen aggódnom, hogy mi lesz az éjjeli meccseken. köszönöm. inkább aggódnék. jano lejött a mixeldébe-lottózó becézgetve, de ez csak olyan sajátos, tehát nem lesz a keresztrejtvénybe. fúú ott olyan meleg van... meg olyan kevés a hely kihasználás, tehát nem olyan mint amikor felfedezel egy vidracsaládot a cipődben. hoppá nézz már api kicsividra.

-tudod mit mondd a debil gyerek az anyjának??
-apuu!   (ezt hülyén kell mondani-mármint az apa részt-feltéve, ha nem akarod, hogy vicces legyen vagy ha csak úgy mondogatod magadnak mert nem érted)

szóval debil gyerek. sokvan. nekem mondod? kösz. te is. sőt még malacképed is van.
meg torzszülött vagy.    ja ő olyan ronda, hogy sötétített inkubátorban tartották.

bocsi, de 60órából 7óra alvás, tudom ezt már mondtam, de csak adatként-ez összesítés. mint a balógyörgy-100%os a feldolgozottság.

itthon megnéztük a felkoppintvát-moziban jobb volt. és ettünk egy jó nagy sajtos pizzát. és leküldtem a zsebit, hogy utolsó még feladható pillanatban adja fel a tippmixem. háát az ilyenektől bukok hirtelen 1000ft.-ot.   buktam még 1000ft.ot, de ne aggódjatok hétvégén megint nyertem 6000et. egészen pontosan 5970et. a pizzára visszatérve nem egyet hanem egyetegyet amiből egyetegyet (szeletet) zsebinek adtunk. mennyi az a oldal?

edzés7tőlfél9ig
igazából 3/4 8tól, de így jobban hangzik.a fél9stimm.

most blogírás, majd fürdésfekvés. estimese. disturbia. közben alvás. utána alvás. ja még annyit a tegnapról meg unblock az alvásról, hogy kb. 1éve minden elalvás előtt berakom a muzsikát a fülembe aztán listening to music during sleep. tehát azzal alszom el. tegnap meg beraktam és ezzel együtt elis aludtam, tehát még bese kapcsoltam, ezért nem ébredtem fel valami erősmetálnál és kapcsoltam ki végleg hanem rajtam, fülemben maradt. az éjszaka során alszok mint a kiscsimpánz és rámtekeredett, tehát így a pókhálójában című film jutott reggel eszembe. nem nem volt benne semmi küli csak pókhálója effekt volt. ez. na meg aztán ezzel kapcsolatban kérdés. berakom a zenét és szinte 90% elég hangos erős zene. van rajta egy jamesblunt és a szerveztem arra állt be és arra ébredek. tehát egész slipknot vagy bodom verhet széét mindent de valamiért felkellt ez a nyálashangúhermafrodita. még1ok, hogy ne kedveljem. szóval ez egy ilyen kellemetlen dolog mint sok más.

de      'mindig a csend beszél második verzió mindig a csend diktál'
-na az első jobban tetszik, de a másodikat találtam ki előbb. ezeket az idézeteket nem mind én találom ki amolyan 50-50 fifty-fifty-ugye böbe.:)

-magányos sétáló álmodozásai. blogcímnek?:D najó. ilyet írt a rousseau.

szép alvást jó álmokat és fordítva.

 

 

22:16.tel.:szeretlek, mint vak a poharat & nem mintha gondoltam volna rá csak egésznap az járt a fejemben. nem tudom, de most már tényleg megyek vagy nem tudom??
-fáradtan ledőlök.






1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hasy.blog.hu/api/trackback/id/tr11375124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fóóf 2008.03.11. 08:29:35

jaj hasy hoigy van neked erre ennyi idöd?:P
szeretlek hiányzol:P
puszillak:)
süti beállítások módosítása