köszöntő

Bekapcsolom az ipodot, bár van egy régi hungáriamagnóm is a szobámban, talán mert szeretem a zenét. Kiülök a tetőre és csak nézem a csillagokat. Kispál is velem van. Ketten vagyunk egyedül. Kicsit tovább megyek, leugrom. Zuhanva fotózom azt amit senki sem vesz észre, pedig szép és egyszerű. Esténként futok és amikor a fűhöz érek csak rá gondolok. Ő rá, hogy szerettem.. otthon elmondom neki is, aztán még 3szor. Lefekszem, veszek egy mély lélegzetet és úgy ezerév múlva kifújom. Így működök, így vagyok, szabadidőmben szerelmes. Innentől egy szebb világot álmodok a nehezebb sorsúaknak. Közben elgondolkozom rajtad.. Meg akarlak ismerni.. mert tudni akarom mire vágysz és miért élsz? Nem érdekel hány éves vagy.. azt akarom tudni, megkockáztatod-e, hogy őrültnek tűnj szerelmedért, álmaidért és azért a kalandért, hogy életben vagy. Azt akarom tudni, elérted-e már fájdalmaid és az élet csalódásait? Azt akarom tudni, hogy elfogadod-e fájdalmadat anélkül, hogy elrejtenéd. Azt akarom tudni, hogy tudsz-e vadul táncolni a sötétben, eksztázistól részegülve. Hűséges vagy? nem érdekel.. mert azt akarom tudni, hogy mersz-e másnak csalódást okozni, hogy hű maradj önmagadhoz. Azt akarom tudni, hogy látod-e a szépséget akkor is, ha nem minden nap pompázik. Hogy tudod-e Isten jelenlétéből meríteni életed? Azt akarom tudni, hogy tudsz kudarcaiddal együtt élni és a tetőn állva a csillagok felé kiáltani: Nem érdekel hol élsz és mennyi pénzed van, elindulok! Azt akarom tudni, hogy mi adna neked ehhez erőt belülről, amikor kint már minden másnak vége van. Nem fog zavarni, hogy nem tudod ki vagyok.. csak válaszolj, mert én sem ismerem a végtelen lehetőségeit és magyarázatait arra, hogy miért is nincsenek magyarázatai. És így lett a jövőképem, valaki másfalán zölddel bekeretezve..

04.09.08

2008.04.09. 19:13 hasy

juppi. ma vagyok 5802napos.
és senki nem gondolt rám, mondjuk egy néni rám mosolygott az utcán:) azt hittem taknyos az orrom, de akkor rájöttem, hogy ma vagyok éppen 5802napos. köszönöm néni.

kalandos reggel. a kellemetlent kevertem éjjel a haszontalannal amikor hason feküdve tanultam kémiát. mer ugye a kellemesahasznossal azaz alvás. közben persze gondolkoztam. gondokoztam azon a mondaton amit tajtitanárnő mondott:
'a fény bizony a leggyorsabb'(persze úgy fejezte volna be, hogy miklóskám. hülyevagy. szerintem nekem volt igazam amikor azt mondtam, hogy nem az a leggyorsabb. és tegnap rájöttem, hogy mért is volt igazam: szerintem mi van a sötétséggel. az mindig előbb van ott mint a fény. ugyeugye. a sötétség mindig csak vár a fényre.

a fény és a világosságról már írtam csak írd be őket a keresőbe>

kémiát letudtam egy 3/4re. kicsit úgyéreztem magam, mintha professzoroknak kéne a quantummechanikáról tartanom előadást. németTZről senkisem szólt. persze sose szól senki vagy csak nem akarom meghallani. gyanótanárnő... ennyi elég is a 3.óráról. aztán töri TZ. jól elmarháskodtuk:) szabad ilyet. suli után dög melegben mt.vel elköltöttük a tegnapi szerencsejátékrt.től visszasikasztott 1105forintot. aztán moszkván tali zsófival pont annyira, hogy hazamennyünk aztán mehettem focira. bizony. persze előtte beszélgettem borkával telefonon. némi szinkronnal. ki ez a lány?? borka 2éves. szeretem.

foci 5től6ig nagyon ment 3gól és uhuhuh(-svéd) és még a diával és a bnőjével is találkoztam akik 1órát kosaraztak ezen a szerda délutánon ami ha holnap lett volna csütörtök délután lett volna pedig tegnap mégcsak kedd volt. az idő az milyen unalmasszardolog (egybe). nem lehet nem betartani és állandó-nem változóó. pfuj.

voltam a pszichológus tanárúrnál. az is nagyon jóó volt megint. nagyon jó beszélgetni vele. csak kikell találnom a kérdéseimet. de szerintem megkérdem, hogy mesélje el nekem az idillt a végtelent és az életet. semmise véletlen vagy éppen, hogy minden az. azokat a dolgokat lenne legjobb megtudni, amit sose fogunk. legalábbis amíg élünk addig nem. de még mindig jobb, ha van róla egy képünk vagy van egy saját válaszunk a kérdésekre. amik nem muszály, hogy szóban legyen megválaszolva, mert saját magad is egy válasz vagy. és most nem arra a kérdésre gondolok, hogy ki a legnagyobb blfsz a földön(kis f-el).

elkezdtem az életet megválaszolni... mondjuk onnan, hogy az élet egy társasjáték vagy legyen csak sima játék amit ismert és ismeretlen társakkal játszol. mi a cél, hogy túléld! na mármost ez nem lenne olyan célra vezető, mert állítólag csak Jézus tudta ezt megoldani, de ő is inkább felmennt a győzteseknek és a majdnem győzteseknek a paradicsomába és ott ül a játékmester jobbján. játékban nem szabadna csalni és hazudni, aztán persze ugyse zárnak ki nagyon, de ha csalsz akkor diplomáciákat is nehezen fogsz kötni. megkéne nyerni. túlkéne élni. hogyan? hát elösször is kaptál egy alaphelyzetet... lehetsz kezdésnek gazdag és boldog vagy szegény és szomorú. a játékot úgy is megnyerheted, ha nem csalsz ha szépen és becsületesen játszol és lehet, hogy jobban megy a játék azoknak akik gazdagon és boldogan születtek, de akkorse fognak nyerni mert nem az a cél, hogy nagy legyen a birodalmad a játékban mert minél nagyobb itt annál kisebb a győzteseknél és annál kisebb leszel a többi játékos (a társak) számára. szóval az élet egy játék...amihez elég ha megoldod a feladványt. saját magadat.

...ha igen-igen, ha nem-nem. a többi az ördögtől való!

nagyon szép idő volt ma. végre sütött a nap. ez az idő a természet bocsánatkérése a február miatt. de azért 'megnyugtatott' a néni engem a bótba, a shoppba:-ne aggódj nem lesz ilyen idő sokáig. háát én őszintén nem aggódtam nagyon. vagy kell?! mind1
pesszimista néni. az az igazság, hogy lehet, hogy a pesszimistáknak hosszútávon igazuk van, de azért az optimisták közben jólérzik magukat.

nem baj, ha nem létezik. ha úgy teszel már az is elég. még nekem is.

most itthon ülök egy törülközőbecsavarva és várom, hogy történjen valami.
amúgy quimby-t hallgatok. nagyon megtetszett.

MU-Roma.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hasy.blog.hu/api/trackback/id/tr64418789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ricsi 2008.04.11. 00:17:20

háát ez nagyon nagy. ez az irénke tiszta kész. irénke 4ever!:D mégmég!!!!!!!
süti beállítások módosítása