köszöntő

Bekapcsolom az ipodot, bár van egy régi hungáriamagnóm is a szobámban, talán mert szeretem a zenét. Kiülök a tetőre és csak nézem a csillagokat. Kispál is velem van. Ketten vagyunk egyedül. Kicsit tovább megyek, leugrom. Zuhanva fotózom azt amit senki sem vesz észre, pedig szép és egyszerű. Esténként futok és amikor a fűhöz érek csak rá gondolok. Ő rá, hogy szerettem.. otthon elmondom neki is, aztán még 3szor. Lefekszem, veszek egy mély lélegzetet és úgy ezerév múlva kifújom. Így működök, így vagyok, szabadidőmben szerelmes. Innentől egy szebb világot álmodok a nehezebb sorsúaknak. Közben elgondolkozom rajtad.. Meg akarlak ismerni.. mert tudni akarom mire vágysz és miért élsz? Nem érdekel hány éves vagy.. azt akarom tudni, megkockáztatod-e, hogy őrültnek tűnj szerelmedért, álmaidért és azért a kalandért, hogy életben vagy. Azt akarom tudni, elérted-e már fájdalmaid és az élet csalódásait? Azt akarom tudni, hogy elfogadod-e fájdalmadat anélkül, hogy elrejtenéd. Azt akarom tudni, hogy tudsz-e vadul táncolni a sötétben, eksztázistól részegülve. Hűséges vagy? nem érdekel.. mert azt akarom tudni, hogy mersz-e másnak csalódást okozni, hogy hű maradj önmagadhoz. Azt akarom tudni, hogy látod-e a szépséget akkor is, ha nem minden nap pompázik. Hogy tudod-e Isten jelenlétéből meríteni életed? Azt akarom tudni, hogy tudsz kudarcaiddal együtt élni és a tetőn állva a csillagok felé kiáltani: Nem érdekel hol élsz és mennyi pénzed van, elindulok! Azt akarom tudni, hogy mi adna neked ehhez erőt belülről, amikor kint már minden másnak vége van. Nem fog zavarni, hogy nem tudod ki vagyok.. csak válaszolj, mert én sem ismerem a végtelen lehetőségeit és magyarázatait arra, hogy miért is nincsenek magyarázatai. És így lett a jövőképem, valaki másfalán zölddel bekeretezve..

03.16.08

2008.03.16. 21:44 hasy

új nap virradt. virágvasárnap.
hát úgy kelltem mint aki 4óra41percet aludt. 4óra41perc alvás után kigurultam és ezzel le is estem az ágyból/ágyról. mise. aztán felrohantam kocsival zsófihoz és elmentünk ilyen családdal zusammen nagymarosra nagyit látogatni (zsófinagyit) na meg pingpongot enni és kompotot játszani kutyát ülni és fotelben simogatni. 4kor vagy 4körül indultunk vissza megint kocsi megint család megint dodge és a hajam még mindig jóóó mint a loreal párizsi. tényleg ha zsíros a haj loreal párizs! ha nem elég zsíros akkor meg loreal párizsi. szóval minden tipptopp és csak 5x aludtam el a kocsiba, de legalább iPodról küldtük a zenét:
arcticmonkeys.serjtankian.kispáál.30Y.hiperkarma.systemofadown.lounge.-sokat gondolkodtam. sokat gondokodtam azon például, hogy kéne dolgozni. aztán sokat gondolkodtam azon, hogy nem kéne dolgozni, de kéne pénz. aztán azon gondokoztam, hogy, ha lenne pénzem akkor elkölteném. de aztán gondokoztam azon, hogy akkor kéne egy bankkártya. megint. szóval jövőheti célom egy americanexpress-vááá. váálaZa.

hu kicsit szét vagyok esve.

itthon üldögéltünk, álldogáltunk. saabot meg böskét boldogítottunk. aztán mielőtt bármi is beindult volna, ezt értsd, értsük úgy, hogy mindenki bevolt fagyva semmiféle buli vagy ilyesmi. a biztonság kedvéért bekapcsoltuk a tv-t. na jött a zalatnaycini...háát jobb lett volna, ha inkább bese kapcsoljuk. átkapcsoltunk a másik szuperra a stáhl juditra. azthiszem judit. (az azthiszemmel kapcsoltaban- a helyesírásom nem ilyen rossz cserébe még csak szar se. de így valahogy egyedibb. csak az api miatt mert ezzel cseszeget. kedvesen persze.-ha esetleg olvassa:)
szóval jött a főzősnéni és elkezdte 5perc alatt a 3órás kaját. figy. ne próbáld meg élőben követni, mert lehetetlen.

1.vegyünk elő egy felszeletelt hagymát meg frissen őrölt borsót. na ha esetleg ilyened nincs akkor dögölj meg vagy dögöljéhen. de igaza van végülis mértne

2.keverjük össze 3tojás... jó ezt jól beleütöttem. szóval keverjük össze 3tojássárgájával. oksi akkor szívjuk ki a nem sárgáját. sebaj megvan minden.

3.vegyünk elő egy kivajazott tepsit. ez a gyökér meg mosolygó fejjel, hogy azért ne legyél holt ideg. szóval mosolyogva kivesz egy kipapírozott, kivajazott fullextra tepsit. már amennyire egy tepsi lehet fullextra. de hát milyen hülye is vagyok, hogy is lehet bekapcsolni a tv-t kivajazott tepsi nélkül... pff.

4.kikúrtgyorsan kapcsold ki a tv-t és áramtalanítsd mert visszajön füszerezett/füstölt sonkával meg a mosolygós fejével 15féle ritka csak nyugatszamoában kapható fűszerrel. a végén ízlés szerint tálaljuk még 300dolog hozzátételével ami nagyon fontos.

& akkor még nem beszéltünka majd a buday megmondja műsorrol amikor micimackó sütni próbál a batyuból amibe alig tesznek valamit és az a lényeg, hogy ebből az 1vagy2dologból rakjon össze paprikáskrumplit... ez a gyökér meg mindent felhasznál ami nincs benne a dobozkájában, de véletlenül van a polcon. na mindegy ennek így semmi értelme.

...hazakísértem a manót és aztán a apijához. az édesapukájához. na aztán most nyertem 1tippmixen feleannyit mint amennyit vesztettem-és hajrá. jójövőhetet, mert most anyummal fogok beszélgetni az eneagrammról na meg a coachingokról.

jóevéstatúrósréteshez. szabiszerintemezdiós-szívás:)

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hasy.blog.hu/api/trackback/id/tr7383766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kreki 2008.03.16. 23:32:24

na végre. nagyon jó blog. gratu
süti beállítások módosítása