köszöntő

Bekapcsolom az ipodot, bár van egy régi hungáriamagnóm is a szobámban, talán mert szeretem a zenét. Kiülök a tetőre és csak nézem a csillagokat. Kispál is velem van. Ketten vagyunk egyedül. Kicsit tovább megyek, leugrom. Zuhanva fotózom azt amit senki sem vesz észre, pedig szép és egyszerű. Esténként futok és amikor a fűhöz érek csak rá gondolok. Ő rá, hogy szerettem.. otthon elmondom neki is, aztán még 3szor. Lefekszem, veszek egy mély lélegzetet és úgy ezerév múlva kifújom. Így működök, így vagyok, szabadidőmben szerelmes. Innentől egy szebb világot álmodok a nehezebb sorsúaknak. Közben elgondolkozom rajtad.. Meg akarlak ismerni.. mert tudni akarom mire vágysz és miért élsz? Nem érdekel hány éves vagy.. azt akarom tudni, megkockáztatod-e, hogy őrültnek tűnj szerelmedért, álmaidért és azért a kalandért, hogy életben vagy. Azt akarom tudni, elérted-e már fájdalmaid és az élet csalódásait? Azt akarom tudni, hogy elfogadod-e fájdalmadat anélkül, hogy elrejtenéd. Azt akarom tudni, hogy tudsz-e vadul táncolni a sötétben, eksztázistól részegülve. Hűséges vagy? nem érdekel.. mert azt akarom tudni, hogy mersz-e másnak csalódást okozni, hogy hű maradj önmagadhoz. Azt akarom tudni, hogy látod-e a szépséget akkor is, ha nem minden nap pompázik. Hogy tudod-e Isten jelenlétéből meríteni életed? Azt akarom tudni, hogy tudsz kudarcaiddal együtt élni és a tetőn állva a csillagok felé kiáltani: Nem érdekel hol élsz és mennyi pénzed van, elindulok! Azt akarom tudni, hogy mi adna neked ehhez erőt belülről, amikor kint már minden másnak vége van. Nem fog zavarni, hogy nem tudod ki vagyok.. csak válaszolj, mert én sem ismerem a végtelen lehetőségeit és magyarázatait arra, hogy miért is nincsenek magyarázatai. És így lett a jövőképem, valaki másfalán zölddel bekeretezve..

03.31.08

2008.03.31. 19:41 hasy

nem érdekel, miből élsz. azt akarom tudni, mire vágysz, és, hogy szembe mersz-e nézni vágyaiddal. nem érdekel, hány éves vagy. azt akarom tudni, megkockáztatod-e, hogy őrültnek tűnj szerelmeidért, álmaidért, és azért a kalandért, hogy életben vagy. nem érdekel, milyen bolygók köröznek holdad körül. azt akarom tudni, elérted-e már fájdalmaid középpontját, hogy megnyitottak-e már az élet csalódásai, hogy összezsugorodtál, és bezárkóztál-e már a félelemtől, hogy érhet-e még fájdalom. azt akarom tudni, hogy elfogadod-e fájdalmadat anélkül, hogy elrejtenéd, vagy mindenképp megváltoztatni akarnád. azt akarom tudni, hogy tudsz-e örülni nekem és önmagadnak, hogy tudsz-e vadul táncolni, az eksztázistól megrészegülve, anélkül, hogy figyelmeztetnél bennünket, legyünk óvatosak, reálisak, és emlékezzünk emberi mivoltunk korlátaira. nem érdekel, hogy igazat beszélsz-e. azt akarom tudni, hogy mersz-e másnak csalódást okozni, hogy hű maradhass önmagadhoz. Hogy elviseled-e a csalás vádját anélkül, hogy megcsalnád saját lelkedet. azt akarom tudni, hogy hűséges vagy-e, s ezáltal megbízható. azt akarom tudni, hogy látod-e a szépséget akkor is, ha nem minden nap pompázik, és, hogy tudod-e Isten jelenlétéből meríteni életed. azt akarom tudni, hogy tudsz-e kudarcaimmal és kudarcaiddal együtt élni, és a tóparton állva mégis az ezüst Hold felé kiáltani: Igen! Nem érdekel, hol élsz, és mennyi pénzed van. azt akarom tudni, fel tudsz-e állni a kétségbeesés és a fájdalom éjszakája után, megviselten, sajgó sebekkel, hogy gyermekeidnek mindazt megadd, amire szükségük van. nem érdekel, ki vagy, és hogy kerültél ide. azt akarom tudni, hogy állsz-e velem a tűz közepébe, és nem hátrálsz-e meg. nem érdekel, hogy hol, mit és kitől tanultál. azt akarom tudni, hogy mi ad neked erőt belülről, amikor kint már minden másnak vége van. azt akarom tudni, tudsz-e egyedül lenni önmagaddal, és hogy igazán szereted-e azt a társaságot, melyet üres óráidra magad mellé választottál...

 .ez már a 2.hónapszülinapja a blognak. az már kapcsolat is lehet. nekem kapcsolat végülis. szeretem a blogot. igazából azt szeretem, hogy csomóan szeretitek. szóval köszi.

amúgy ma is volt nap. meglepetésből. tehát reggel feljött a nap és úgy éreztem, hogy körülbelül közvetlen utána mehettem iskolába, a suliba mert nagyon fáradt volt minden, vagy én voltam abszolút.

black white grey 002.jpgde az éjjeli anthonyhopkins filmet muszály volt megnézni. nagyon jó volt:
'az élet a fű'... mármint a rendes növény amit legel a tehén. aki már tegnap is szóba jött. najó akkor legyen fűűevőember. szóval ő is legeli... és tavasszal zöld és erős és minden ami jó és szivecske. ősszel meg kifakul és bééna lesz. szegény. ilyen az élet. ilyen a fűű.

du. értem jött a zsóóf sulihoz és nagyon köszi! aztán petőfifoci. aztán vigasztalóssegítés. és gyümölcsoltóboldogasszonyünnepe. majd itthon leheltem ki a mai nap hátralévőrészére befektetett energiáimat tehát máár itthon maradok.

...naív álom volt az itthon maradás:) helyette hazakísértem a zsóófit. minden szuper. térdenállva guggolva kértem.

'Egy idő után megtanulod a finom különbséget a kézfogás és az önfeladás között; és megtanulod, hogy a vonzalom nem azonos a szerelemmel és a társaság a biztonsággal; és kezded megérteni, hogy a csók nem pecsét és a bók nem esküszó; és hozzászoksz, hogy emelt fővel és nyitott szemmel fogadd a vereséget, a felnőtt méltóságával, nem pedig a gyermek kétségbeesésével; és belejössz, hogy minden terved a mára alapozd, mert a holnap talaja túl ingatag ehhez; egy idő után kitapasztalod, hogy még a nap is éget ha túl sokáig ér. Műveld hát saját kertecskéd, magad ékesítsd fel a lelkedet, nem mástól várod, hogy virágot hozzon neked. És metanulod, hogy valóban sokat kibírsz, hogy valóban erős vagy és valóban értékes...'



1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hasy.blog.hu/api/trackback/id/tr16405541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Réka · http://myspace.com/kralikreka 2008.03.31. 23:32:14

A nap nyitó szövegéhez csak annyit, hogy elolvastam, átolvastam, átrágtam, újraolvastam és újraértelmeztem, feldaraboltam, kimazsolázgattam majd mindezeket végigcselekedve azt kell, hogy mondjam, hogy ez elképesztően kurvajó!!!
süti beállítások módosítása