köszöntő

Bekapcsolom az ipodot, bár van egy régi hungáriamagnóm is a szobámban, talán mert szeretem a zenét. Kiülök a tetőre és csak nézem a csillagokat. Kispál is velem van. Ketten vagyunk egyedül. Kicsit tovább megyek, leugrom. Zuhanva fotózom azt amit senki sem vesz észre, pedig szép és egyszerű. Esténként futok és amikor a fűhöz érek csak rá gondolok. Ő rá, hogy szerettem.. otthon elmondom neki is, aztán még 3szor. Lefekszem, veszek egy mély lélegzetet és úgy ezerév múlva kifújom. Így működök, így vagyok, szabadidőmben szerelmes. Innentől egy szebb világot álmodok a nehezebb sorsúaknak. Közben elgondolkozom rajtad.. Meg akarlak ismerni.. mert tudni akarom mire vágysz és miért élsz? Nem érdekel hány éves vagy.. azt akarom tudni, megkockáztatod-e, hogy őrültnek tűnj szerelmedért, álmaidért és azért a kalandért, hogy életben vagy. Azt akarom tudni, elérted-e már fájdalmaid és az élet csalódásait? Azt akarom tudni, hogy elfogadod-e fájdalmadat anélkül, hogy elrejtenéd. Azt akarom tudni, hogy tudsz-e vadul táncolni a sötétben, eksztázistól részegülve. Hűséges vagy? nem érdekel.. mert azt akarom tudni, hogy mersz-e másnak csalódást okozni, hogy hű maradj önmagadhoz. Azt akarom tudni, hogy látod-e a szépséget akkor is, ha nem minden nap pompázik. Hogy tudod-e Isten jelenlétéből meríteni életed? Azt akarom tudni, hogy tudsz kudarcaiddal együtt élni és a tetőn állva a csillagok felé kiáltani: Nem érdekel hol élsz és mennyi pénzed van, elindulok! Azt akarom tudni, hogy mi adna neked ehhez erőt belülről, amikor kint már minden másnak vége van. Nem fog zavarni, hogy nem tudod ki vagyok.. csak válaszolj, mert én sem ismerem a végtelen lehetőségeit és magyarázatait arra, hogy miért is nincsenek magyarázatai. És így lett a jövőképem, valaki másfalán zölddel bekeretezve..

08.24.08

2008.08.25. 00:33 hasy

Bár kicsit kifárasztott a balaton, az esője, meg a társasága.. /a kifárasztottat először egy t-vel és hosszú ó-val írtam-ennyira vagyok fáradt/. Tehát mindenek ellenére, vasárnap révén ma is felkeltem és kis inget, kis csizmát, kis többit magamra ütöttem, aztán a mise végén, pont akkor amikor már a legtöbben a mise végére vártak 1templomnyi ember felvéve a teknősbéka alakzatot vonaglott fel megnézni a 14-10et, hogy három arannyal fejezzük be azt, amihez konkrétan semmi közünk. Persze az, hogy semmi közünk nem jelenti azt, hogy nem örültünk úgy, mint 4éve, meg mint 8éve meg majd ahogy örülnénk majd 4év múlva, de ez még így is csak 3aranyszínű 30millió forint állami támogatás. Kevés lett a vége, de legalább a keménydénit megint megfürdették. Az ember, aki 4évente fürdik. Családi, krimithriller, vagy az angol királynőről (erzsi) készült dokumentum film. Délután hangoltam magam a meccsre. Idegenben játszottunk egy elég rét szerű pályán, csak itt volt gyufa a félkörben, amit nem egészen értek, hogy-hogy került oda, de hát nem lett belőle sérülés, és még tűz se. 2-0ra nyertünk, de nem igazán volt jó a játék, na de majd lesz ez persze így se. Elmentünk badáért szigetcsépre, ami tényleg létezik, mint kiderült egy másfélóra autókázás után, de legalább jó volt a zene. Vissza gondoltam a meccsre, miközben fejelgettem a tükörképemet az ablakon. 2-3embert öltem csak meg játék közbe, de én is meghúzodtam egy picit. Este megnéztem a realt, ahogy 9emberrel nyer szuperkupát, aztán lassan elalszom, mint ahogy ezt eddig is tettem. Csak most nem zavarhat senki legalább 25.éig.

Persze még meghallgatom, hogy ebben a percben úgy sokan csókoloznak és kicsivel többen ölelkeznek, nagyon sokan rajzolnak és itt zümmög egy bogár. Kicsit melegem van, de fázik a lábam, persze mert kilóg a krokodiloknak, jut eszembe még a krokodilos korszakomból, ami ha jól emlékszem nem is nagyon volt. Eszembe jut noémi az első szerelmem, aki szerette a krokodilokat, bár nem nagyon volt sok haja, de cserébe a szemüvege egyik fele katonás ragtapasszal volt letakarva és nem nagyon szerette más csak én. Mert aranyos volt és vele lehetett a legjobban játszani. Ő hagyta, hogy darabokra törjük a legóit. Körülbelül 4éves lehettem. Most fél generációval később, már nem nagyon számít a korombelieknek között, a jófejség, meg az aranyosság és a velük járó kellemesterhek. Sőt szinte csak az esztétikailag is nő számít és ebben fejlődtünk hatalmasat vissza felé ezalatt a sokdegyors év alatt. Hát így állok most. Fekszem, de elfelejtettem fogatmosni és elugrálni az aludj kenguru ugrálós nótát a budapest tvből, szóval ezért mindenféle képpen felállok. 

Na gyorsan aludjunk.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hasy.blog.hu/api/trackback/id/tr61631221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geri 2008.08.26. 14:33:18

Most értem haza a nyárból. Neked írnod kell hasikám. Nagyon tetszik, élvezem. Amiket mondtál, hogy nyáron nem lesz jó, csak simán leíirod mi van veled.... szerintem azok is nagyon szuperek!
süti beállítások módosítása